Start 9 maart met Start to Run in Giessen

Foto: freeimages.com
16 februari 2019, 17:54
Verlopen

GIESSEN - Wil jij ook beginnen met hardlopen? Om lekker buiten te zijn en je conditie te verbeteren? En dan liefst bij jou in de buurt? Maar vind je die eerste stap zo lastig? Dan is Start to Run iets voor jou.

Vanaf zaterdag 9 maart organiseert Altena Road Runners in samenwerking met de Atletiekunie weer zeven Start to Run trainingen. Samen, maar op je eigen niveau ga je met andere Start to Runners op zeven zaterdagochtenden vanaf 9.30 uur hardlopen. Je traint onder begeleiding van een deskundige hardlooptrainer en komt op mooie plekjes bij jou in de omgeving. Na zeven weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. Ook is er de mogelijkheid om gezamenlijk op dinsdagavond te trainen vanaf 19.45 uur. Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolg cursus aan die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen.

Zorg dat jij erbij bent op zaterdag 9 maart bij sporthal De Jager in Giessen. De enthousiaste trainers staan voor je klaar. Voor meer informatie over Start to Run, de dichtstbijzijnde locatie en inschrijven kun je kijken op de website www.yakultstarttorun.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl