Ongeluk op de Merwedeburg zorgde voor veel vertraging

Foto: Archief
17 februari 2019, 10:30
Verlopen

SLEEUWIJK/GORINCHEM - Twee auto's zijn vrijdag aan het einde van de middag op elkaar gebotst op de A27 op de Merwedebrug bij Gorinchem. Het ongeluk zorgde vrijdag voor een flinke vertraging in de avondspits.

Bij het ongeval klapten twee voertuigen rond 17.30 uur op elkaar op de brug tussen Gorinchem en Sleeuwijk. Er raakte niemand gewond. Alleen materiële schade. Na het ongeluk ontstond er een flinke file, mede omdat de linkerrijstrook tijdelijk werd afgesloten om het ongeval af te handelen.

De vertraging in de richting van Gorinchem liep op het hoogtepunt op tot 120 minuten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl