Pijnlijk verlies ACKC tijdens eigen clubdag

Foto: Arie den Hartog
17 februari 2019, 12:07
Verlopen

ALMKERK/GIESSEN - Vooraf aan de wedstrijd, op de alom bekende en traditionele ACKC-dag, werden de nieuwe sponsoren gepresenteerd.

De tegenstander van afgelopen zaterdag was HKC(U) en staat één na laatste en zou gezien de 4e plaats van ACKC toch een prooi moeten kunnen worden. Het mocht niet zo zijn dat ACKC niets in te brengen had en werd na een 7-11 ruststand in de tweede helft weggespeeld en verloor uiteindelijk met 16-23.

Komende weken zal er niet worden gespeeld. Op 9 maart is de volgende wedstrijd. Dan zal Dubbel Zes uit Den Haag de tegenstander zijn. De wedstrijd in sporthal Gaslaan vangt aan om 14.30 uur. Dubbel Zes staat zonder een enkele punt onderaan de ranglijst en is er zeker op gebrand de eerste punten te bemachtigen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl