Tribute-night bij X.G.P.-avond

Foto: Xinix
18 februari 2019, 17:51
Verlopen

NIEUWENDIJK - Vrijdag 22 februari organiseert X.G.P. weer de inmiddels traditionele Tribute-night. In Xinix zullen deze avond 3 bands optreden.

De eerste band is Honkytongkings, zij zullen het repertoire van The Carter Family tot leven brengen op het Xinixpodium. The Carter Familie was een van het Amerikaanse platteland afkomstige countryband, hun hillybillymuziek was van grote invloed op de latere bluegrass-, country- en rockmuziek. Aansluitend treedt Live Wire op met een tribute aan AC/DC. Zij spelen nummers uit de eerste periode van de band met Bon Scott en dus zullen songs als ‘Whole lotta Rosie’, ‘Rock’n’Roll Damnation’en ‘Hihway to hell’ zeker de revue passeren.

Afsluiter is Deep Mountain High, op verzoek van de XGP-bezoekers speelt deze 8-koppige band een gierende revival van Ike en Tina Turner op de XGP-tribute-night met natuurlijk o.a. ‘Nutbush City Limits’, ‘Proud Mary’ en ‘Baby get it on’. Xinix gaat vrijdag om 20.30 uur open en de eerste tribute speelt vanaf 21.00 uur. Entree: jeugdleden € 5,00, leden € 6,00 en niet-leden € 8,00. Meer info op www.xinix.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl