Extra opvoeringen op 8 en 9 maart van ‘Groeten van de Veluwe’

Foto: Archief
19 februari 2019, 10:59
Verlopen

UITWIJK - Op 22 februari start toneelgroep Juliana te Uitwijk met het stuk: 'Familie Bruinsma in de bocht, Groeten van de Veluwe' van schrijver Carl Slotboom. Inmiddels zijn de eerste 4 avonden uitverkocht. Als extra avonden zijn nu toegevoegd 8 en 9 maart.

Van de familie Bruinsma zijn meerdere toneelstukken geschreven, allemaal met dezelfde personages. Het stuk wat Toneelgroep Juliana voor u gaat brengen, speelt zich af op een camping. Familie Bruinsma is een echte door de wol geverfde campingfamilie met een toch wel heel speciale omgangsvorm richting elkaar en naar andere mensen. Op de camping ontmoeten ze de keurige nette familie Zwaanswijk. Een familie die nog nooit heeft gekampeerd maar alleen vakantie heeft gevierd in dure hotels. Ze zijn op de camping terecht gekomen na het winnen van een prijs met het invullen van een cryptogram. Beide families komen naast elkaar in een caravan op de camping. Het valt niet mee voor de familie Zwaanswijk, ze kampen met behoorlijke aanpassingsproblemen. Dit in schril contrast met de familie Bruinsma die zich als een vis in het water voelt. De nodige confrontaties tussen beide families laten dan ook niet lang op zich wachten. Voor zowel de toneelspelers als ook de toneelbouwers een ware uitdaging.

De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 8 en 9 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur telefonisch te bestellen bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden in de Hoogt, op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl