Meer dan 800 mensen willen een kombord

Foto: Archief
21 februari 2019, 06:03
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena gaat de oude plaatsnaamborden van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem verkopen. Op dit moment staat de teller al op ruim 800 inwoners die interesse hebben in de aankoop van een kombord.

Inwoners kunnen voor 25 euro een bord kopen. Van iedere dorp wordt sowieso één bord aangeboden aan het plaatselijke dorpshuis. Inwoners kunnen zich tot en met 28 februari melden. Het is nu al zeker dat er een loting gaat plaatsvinden gezien de interesse voor de komborden.

De opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel. Er kan door inwoners gestemd worden voor het goede doel, te weten: de Molenstichting, SamenLoop voor Hoop Altena of het Altena United Festival. Kijk voor meer informatie op www.gemeentealtena.nl/komborden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl