Dichters en muziek in Werkendam

Foto: Archieffoto Marcel Vaandrager
22 februari 2019, 17:02
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 5 maart is er weer een dichterspodium. Van 19.45 uur tot ongeveer 21.30 uur bent u van harte welkom in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2 in Werkendam. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand is Hendrien de Jong uit Meeuwen. Ze vindt al jaren rust in het schrijven van gedichten. Het zijn mooi geschreven gedichten over wat Hendrien meemaakt, waardoor ze voor velen herkenbaar zijn. Hendrien zal voordragen uit haar jongste bundel. Muziek is er van Richard van der Keur. Hij is zanger, liedjesschrijver en theatermaker uit Rotterdam. Samen met pianist Hjalmar Rosing brengt hij een muzikale collage van eigen luisterliedjes, afgewisseld met klassiekers van onder andere Stef Bos.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bistro Vrouwenhemel en de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl