Ongelukken domineren spitsmomenten op A27

Foto: Archief
22 februari 2019, 06:47
Verlopen

ALTENA - Het was donderdag weer raak op de snelweg A27. Zowel in de ochtend als in de avondspits zorgden files voor de nodige vertraging.

Op de snelweg ter hoogte van Hank zijn donderdagochtend twee bestuurders lichtgewond geraakt na een ongeval. Een automobilist klapte van achter op een file. Twee van de betrokken voertuigen zijn getakeld vanwege de schade. De bestuurders hadden licht letsel.

Donderdagmiddag is een vrachtwagen op de afrit van de A27 bij Werkendam gekanteld. De chauffeur raakte daarbij lichtgewond aan zijn knie. Het bergen duurde tot ver in de avondspits en veroorzaakte kilometerslange files richting Breda.De chauffeur werd behandeld aan zijn verwondingen in een ambulance. Zowel de af -en toerit waren gesloten voor verkeer. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl