Motorrijder en automobilist krijgen boete thuisgestuurd

Foto: Archief
25 februari 2019, 09:30
Verlopen

WIJK EN AALBURG/EETHEN - Zaterdagmiddag betrapten de wijkagenten op de Maasdijk in Wijk en Aalburg een motorrijder die met 80 kilometer per uur over de weg reed, terwijl hier een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur geldt.

De wijkagenten hebben de motor niet staande gehouden. Het was volgens de wijkagenten erg druk met fietsers en wandelaars en daardoor was het een te groot risico om hem te achtervolgen. De motorrijder krijgt en een brief en een bekeuring thuis.

Diezelfde zaterdagmiddag haalde op de Provincialeweg in Eethen een automobilist een wijkagent in burgerauto in, door over de dubbele doorgetrokken streep te rijden. Ook deze bestuurder ontvangt binnenkort een boete op de deurmat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl