Pontje over de Bakkerskil weer zo goed als nieuw

Foto: Corrie van Suijlekom
25 februari 2019, 20:33
Verlopen

NIEUWENDIJK - Met het voorjaar op komst kan de Agrarische Natuurvereniging gelukkig melden dat tijdens een wandeling over het Oostwaardpad weer gebruik kan worden gemaakt van het trekpontje over de Bakkerskil.

Begin januari is het trekpontje uit het water gehaald voor groot onderhoud. Met borden werd de omleidingsroute aangegeven. Het pontje is nu weer als nieuw en de overtocht kan weer soepel verlopen. Het trekpontje is een belangrijke schakel in het Oostwaardpad; een wandelpad grotendeels over boerenland, dat tot stand is gekomen door samenwerking met lokale boeren en de Agrarische Natuurvereniging.

Uit de vele reacties die de boeren en ANV Altena-Biesbosch regelmatig ontvangen, blijkt dat er veel wandelaars plezier beleven aan een wandeling in deze unieke omgeving.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl