Lezing over Postbezorging in De Biesbosch

Foto: Corine Koek-Maasdam
27 februari 2019, 09:32
Verlopen

WERKENDAM - In bijna ieder boek over de Biesbosch staat wel een foto van een postbootje, regelmatig duiken oude foto’s op met een postbode of postbootje in De Biesbosch.

De postbodes waren bekende mensen in de regio. Cees Schuller zocht uit welke postboten en postbodes er waren en dat zijn er meer dan hij dacht. Hij verzamelde heel veel materiaal en weet er inmiddels alles van. Op 14 maart zal hij een lezing verzorgen voor de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a.

Iedereen is van harte welkom in de Maranathakerk in Werkendam vanaf 20.30 uur. Niet-leden betalen 5 euro en voor leden is de toegang gratis. Voorafgaand vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Daar zullen ook de jubilarissen, die 25 jaar lid zijn, gehuldigd worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl