Kringloopwinkel van Stichting De Vlinder Activiteitencentrum open

Foto: Pixabay
28 februari 2019, 12:40
Verlopen

HANK - De afdeling kringloop bij Stichting De Vlinder Activiteitencentrum, op het Pastoorlipsplantsoen 14 in Hank, ten behoeve van mensen met een WMO-indicatie of een andere ondersteuningsvraag is nu operationeel.

Geïnteresseerden zijn altijd welkom op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. U bent ook welkom om een kopje koffie te komen drinken en een praatje te maken. Een deel van de producten in de kringloopwinkel is afkomstig van vrijgevige inwoners uit Hank en omgeving. Een ander deel wordt ingekocht door de Stichting De Vlinder Activiteitencentrum zelf. Op dit moment ziet de stichting, dat er verschillende groepen mensen in de kringloopwinkel komen: jong en oud, mannen en vrouwen. Zelfs kinderen hebben hun eigen interessegebied, het speelgoed, gevonden in de winkel.

De missie van Stichting De Vlinder Activiteitencentrum is mens en welzijn verbinden. Men biedt mensen met beperkte mogelijkheden een kans om via de stichting een startkwalificatie te halen of door te stromen. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook bij hen terecht voor hun dagbesteding.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl