Brandweervaardigheidstoetsen in Woudrichem op 16 maart 2019

Foto: Pixabay
1 maart 2019, 10:08
Verlopen

WOUDRICHEM - Het brandweerteam van Woudrichem organiseert op zaterdag 16 maart 2019 een vaardigheidstoets voor brandweercollega’s uit de regio Midden- en West- Brabant.

In de plaats Woudrichem wordt een provinciale TS-HD toets uitgezet. De gehele dag zullen diverse brandweerwagens, de zogenaamde tankautospuiten oftewel TS, af en aan rijden tussen de kazerne van Woudrichem en het object waar de toets plaatsvindt. De teams kunnen een brandmelding verwachten die zij met hoge druk (HD) moeten bestrijden. Onder tijdsdruk moeten zij de brand ‘meester’ worden en mogelijke slachtoffers op een veilige manier zo snel mogelijk redden.

De deelnemende brandweerteams zijn in de ochtend: Dussen, Sprang Capelle, Werkendam, Waalwijk en Wijk en Aalburg. In de middag zijn dit de teams van ’s-Gravenmoer, Oud Gastel, Sabic (bedrijfsbrandweer), Bergen op Zoom en Nieuw-Vossemeer. Wilt u komen kijken bij deze vaardigheidstoets dan kunt u zich melden bij de brandweerkazerne van Woudrichem aan de Almkerkseweg 2.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl