Wereldkampioen Driebanden Dick Jaspers naar Drongelen

Foto: Pixabay
1 maart 2019, 10:05
Verlopen

DRONGELEN - Huidig Nederlands- en wereldkampioen driebanden komt naar dorpshuis De oude School in Drongelen. Dick Jaspers speelt al jaren in de wereldtop van het driebanden. En als je naar zijn palmares kijkt, dat is ongekend. Zoveel titels, dan moet je wel een superprof zijn.

Dick Jaspers komt een demonstratie geven in De Oude School in Drongelen. Welke biljartfan wil daar niet bij zijn? Woensdagavond 10 april om 20.00 uur zal hij zijn eerste carambole gaan maken. De deuren gaan om 19.30 uur open. Het zal een informatieve, educatieve en vooral een gezellige avond worden. Met anekdotes, uitleg van moeilijke ballen en nog veel meer. En het is de bedoeling dat er een aantal mensen een potje mogen spelen tegen Dick Jaspers.

Kaarten zijn vanaf heden te bestellen bij Marco van der Zwan, via m.z@telfort.nl of telefonisch via 06 – 45 75 67 07.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl