AFC Try-out concert in Woudrichem

Foto: Pixabay
3 maart 2019, 11:28
Verlopen

WOUDRICHEM/ANDEL - Zaterdag 9 maart 2019 vindt er een try-out concert plaats in ’t Rondeel in Woudrichem. Voor Andels Fanfare Corps, onder leiding van Anno Appelo, is dit een try-out voor de deelname aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen.

Tijdens het concert zal AFC het stuk ‘In Other Words’ van Marco Pütz gaan spelen. Het gastoptreden van de avond zal verzorgd worden door het fanfareorkest Ad Astra, onder leiding van Anne van den Berg. Ad Astra bevindt zich op dit moment in de afrondende fase voor het Voorjaarsconcert op zaterdag 23 maart. Met twee dirigenten, bekend uit de top van de brassband-scene, belooft dit een mooie muzikale avond te worden!

U bent van harte welkom op zaterdag 9 maart 2019 in ’t Rondeel aan Het Rond 2 in Woudrichem. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl