Meld uzelf aan voor de rommelmarkt tijdens de Aelse Dag

Foto: Archief
4 maart 2019, 18:37
Verlopen

ANDEL - Zaterdag 8 juni is er weer een Aelse Dag, met natuurlijk de hele dag het gezellige terras met verschillende lekkere hapjes en drankjes bij de Romboutstoren, de jaarlijks terugkerende warenmarkt en voor het tweede jaar een rommelmarkt.

De lente is weer in aantocht en de traditionele ‘Grote Voorjaarsschoonmaak’ staat weer voor de deur. Ramen en deuren gaan weer wagenwijd open, zolders worden opgeruimd en kasten worden binnenstebuiten gekeerd. Het winterstof wordt weggepoetst en oude spullen worden vervangen door nieuwe. Ook de schuurtjes worden weer eens goed onder handen genomen. Wat overblijft zijn de nog bruikbare tweedehands spulletjes.

Iedereen kan 8 juni deelnemen aan de rommelmarkt, om voor zijn of haar ‘afdankertjes’ een nieuwe eigenaar te vinden. De inschrijving voor een grondplaats van 4 meter, waar de te verkopen spullen uitgestald kunnen worden, bedraagt 5 euro. De voorwaarden en het inschrijfformulier voor deelname aan de rommelmarkt staan op www.aelsedag.nl. Wilt u deelnemen aan deze rommelmarkt, stuur dan het juiste, volledig ingevulde formulier naar marktmeester@aelsedag.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl