Al bijna 800 deelnemers voor de ’80 van 1 Altena’

Foto: Archief
7 maart 2019, 17:10
Verlopen

ALTENA - Het wandelevenement de '80 van 1 Altena' komt steeds dichterbij. Het aantal deelnemers tot nu toe nadert de 800. Inschrijven voor de 80 van 1 Altena, het wandelevenement op 5 en 6 april, kan nog tot 16 maart.

De route loopt door alle 21 dorpskernen in het Land van Heusden en Altena. In Dussen, Genderen, Giessen en Werkendam komen de grote rustposten. Daarnaast zijn er twaalf doorloopposten waar ook iets genuttigd kan worden en waar ook de EHBO aanwezig is. Tijdens het evenement zullen in diverse plaatsen muziekkorpsen optreden en koren hun gezang laten horen.

De start en finish liggen in Almkerk bij clubgebouw ACKC. Om 22.00 uur op vrijdag 5 april klinkt daar het startschot. Vervolgens moeten de wandelaars voor zaterdag 18.00 uur binnen zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl