Dansavond in De Oude School in Drongelen

Foto: Pixabay
11 maart 2019, 06:32
Verlopen

DRONGELEN - Lekker dansen, de quickstep, cha-cha-cha, jive, Engelse wals, rumba, een foxtrotje of gewoon je eigen dansje dansen. Het kan binnenkort allemaal gedanst worden in Drongelen. De vrijwilligers van Dorpshuis De Oude School organiseren namelijk een dansavond en wel op vrijdagavond 29 maart.

En bij een dansavond hoort natuurlijk live-muziek. Het muzikale duo ‘Got2sing’ komt op deze dansavond optreden. Zij spelen van alles, van de jaren ’60 tot Nederpop. Het dorpshuis opent ’s avonds om 19.00 uur haar deuren. Je kan zo binnenlopen om de sfeer te proeven, want de entree is gratis. Dus beentjes van de vloer in Drongelen.

Vrienden, kennissen, familieleden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dorpshuis De Oude School in Drongelen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like dan de Facebookpagina, www.facebook.com/oudeschooldrongelen of bezoek de website van het dorpshuis www.dorpshuisdrongelen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl