Tweede Kamerlid Jasper van Dijk komt naar Altena

Foto: Facebookpagina SP Altena
11 maart 2019, 20:55
Verlopen

NIEUWENDIJK - Ook in Altena merken we de gevolgen van arbeidsmigratie, vooral vanuit Oost-Europa. Terwijl de economie volop draait en werkgevers opzoek zijn naar personeel blijven de lonen ver achter en ontstaan er in Nederland steeds meer werkende armen.

SP Altena nodigt iedereen van harte uit om op 18 maart aanwezig te zijn bij de openbare bijeenkomst met het thema: Arbeidsmigratie in Dorpshuis het Tavenu te Nieuwendijk. Tweede Kamerlid Jasper van Dijk wil daar graag met u in discussie gaan en toelichten welke visie de SP in landelijk en Europees verband heeft. Ook wordt, met medewerking van Ankie Straathof en wethouder Matthijs van Oosten, besproken hoe de situatie er momenteel in Altena voor staat.

De bijeenkomst start 18 maart om 20.00 uur in Dorpshuis het Tavenu aan de Singel 16A te Nieuwendijk en wordt georganiseerd door de werkgroep SP Altena welke onderdeel is van afdeling SP Geertruidenberg. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via e-mail aan bvanderwiel@hotmail.com of via de Facebook pagina van SP Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl