Vier het boek tijdens de Boekenweek in de Bibliotheek

Foto: Bibliotheek Altena
13 maart 2019, 15:02
Verlopen

ALTENA - Op zaterdag 23 maart start de Boekenweek, met als thema 'De moeder de vrouw'. Tijdens deze week wordt het boek en het lezen gevierd en er wordt een ode gebracht aan het moederschap. Over de rol van de moeder en van de vrouw zijn vele verhalen te vertellen. Laat je inspireren door de thematitels.

Iedereen heeft een moeder: hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig. Daarom staan tijdens de Boekenweek 2019 boeken over moederschap centraal. Boeken geschreven door moeders, dochters en zonen. Jan Siebelink schreef een roman voor de Boekenweek 2019. Deze kun je vanaf 23 maart lenen of reserveren. Benieuwd naar de volledige lijst van thematitels? Je vindt ze hier.

In aanloop naar de Boekenweek is op 20 maart Jan van Mersbergen te gast op het Biebevent. Hij vertelt over zijn nieuwste roman ‘De onverwachte rijkdom van Altena’, dat in de Boekenweek uitkomt. Daarin staat een krachtige vrouw centraal. Het is dan ook niet voor niets dat zijn boek in de Boekenweek uitkomt. Aanmelden voor dit Biebevent kan op bibliotheekaltena.nl. De Boekenweek duurt tot en met zondag 31 maart.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl