Feestelijke opening van vernieuwingen op De Ark

Foto: CBS de Ark
14 maart 2019, 23:14
Verlopen

MEEUWEN - Op donderdagmiddag 4 april vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe en groene schoolplein, de Bibliotheek op school en de ingebruikname van de zonnepanelen op basisschool de Ark te Meeuwen.

Al deze vernieuwingen zijn reden tot feest en u bent van harte welkom om de feestelijkheden bij te wonen. Vanaf 14.00 uur zal u welkom worden geheten door mevrouw Mirjam Wolters van Bibliotheek op school en wethouder Hans Tanis van de gemeente Altena. Een aantal van de vernieuwingen zijn mogelijk gemaakt door de gemeente Altena.

Aansluitend zal een rondleiding plaatsvinden en zijn er diverse activiteiten voor de kinderen op het nieuwe groene schoolplein en in de bibliotheek. Iedereen is van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl