De vrienden van de Hartstichting zoek vrijwilligers in de nieuwe gemeente Altena

Foto: Pixabay
15 maart 2019, 18:33
Verlopen

ALTENA - Van 8 t/m 13 april 2019 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats.

Om deze week tot een succes te maken, zijn de vrienden van de Hartstichting in Altena en ook daarbuiten op zoek naar vrijwilligers. Vooral voor Andel, Wijk en Aalburg, Genderen en Oudheusden zijn er vacatures voor het coördineren van de collecte. Dit betekent het vragen van de bestaande collectanten, het verzorgen van de collectebussen en het tellen en storten daarvan.

Deze plaatsen worden nu geheel vrijwillig waargenomen door vrijwilligers uit andere locaties, dus nieuwe vrijwilligers kunnen de komende collecte al meewerken. Ook worden in alle andere kernen van de nieuwe gemeente Altena collectanten gezocht om de lege plaatsen op te vullen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Tonny de Wit via jaap.tonny.wit@planet.nl of telefonisch via 0183 – 40 19 84.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl