VrijdagMiddagBorrel van OVW in Oudendijk

Foto: Archief
15 maart 2019, 18:42
Verlopen

WOUDRICHEM/OUDENDIJK - Wilt u eens goed de werkweek afsluiten? Kom dan op vrijdag 29 maart naar de VrijdagMiddagBorrel van Ondernemers Vereniging Woudrichem.

U bent van harte uitgenodigd vanaf 17.00 uur in OVO in Oudendijk. De zaal gaat open vanaf 16.30 uur. De opening zal gedaan worden door wethouder Roland van Vugt van de gemeente Altena. Ook zal Piet van Vugt spreken over het thema ‘Be a gamechanger, the world has enough followers’. Laat je motiveren, want Piet is echt de moeite waard.

Daarna kunt u naar hartelust netwerken, borrelen en krijgt u een hap van Nel toe. De entree is gratis voor leden en niet-leden van Ondernemers Vereniging Woudrichem. De consumpties zijn voor eigen rekening. Het wordt op prijs gesteld als u uzelf vooraf aanmeld via info@ovwoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl