CFM/Transito wint van Excelsior’31

Foto: Archief
16 maart 2019, 06:38
Verlopen

WERKENDAM/RIJSSEN - CFM/Transito nam het na twee wedstrijdvrije weken op vrijdagavond op tegen Excelsior'31. In de Reggehal in Rijssen werd er met 3-6 gewonnen van de tegenstander waar thuis nog van werd verloren.

In de eerste helft zag het er niet naar uit dat CFM/Transito de punten mee naar Werkendam zou nemen. In een erg slechte eerste helft kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong, maar bleef CFM/Transito aansluiting houden dankzij een treffer van Kevin Cornet. De tweede helft was een totaal ander CFM/Transito dat aan de aftrap kwam, dankzij een karaktervolle eerste fase van de tweede helft kwamen de Werkendammers weer helemaal terug in de wedstrijd. Na de 3-3 bleef de voorsprong een tijdje uit. Maar dankzij een treffer van Gerard van den Adel en twee treffers van Kevin Cornet gingen de punten mee naar Werkendam.

Komende vrijdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma voor CFM/Transito. De wedstrijd tegen FC Brasil’77 begint om 20.00 uur in Sporthal de Crosser in Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl