Gratis cursus ‘Rondkomen met Inkomen’

Foto: Archief
16 maart 2019, 17:24
Verlopen

NIEUWENDIJK - Trema Welzijn organiseert in samenwerking met de gemeente Altena en de Kredietbank West-Brabant opnieuw de budgetcursus ‘Rondkomen met Inkomen’. Deze cursus start op 7 mei. Deelnemers kunnen zich aanmelden tot 1 mei.

De cursus vindt wekelijks plaats bij Trema Welzijn in Nieuwendijk aan de Singel 16d en bestaat uit zes bijeenkomsten. De cursus is gratis, evenals het cursusmateriaal dat wordt uitgereikt. Deze cursus is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Altena. Het is wel belangrijk dat deelnemers mee willen doen in groepsverband en dat men de Nederlandse taal voldoende beheerst.

Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Marjolein Godefroy. Zij is maatschappelijk werker bij Trema Welzijn en bereikbaar per telefoon op 0183 – 408444 of per e-mail via marjolein.godefroy@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl