NOAD’32 neemt maatregelen na inbraak in kantine

Foto: Sander van Strien
18 maart 2019, 18:11
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Afgelopen week is er twee maal ingebroken in de kantine van NOAD'32 in Wijk en Aalburg. In de nacht van donderdag op vrijdag is een raam geforceerd om toegang te krijgen tot de kantine.

Een nacht eerder zijn de inbrekers afgeschrikt door het alarm bij een poging de toegangsdeur te forceren. De tweede nacht is het wel gelukt binnen te komen. Ook toen is het alarm af gegaan. Het beveiligingsbedrijf en de politie waren snel ter plaatse. De inbrekers zijn door de achterdeur gevlucht.

Door deze snelle inzet is de schade beperkt gebleven. NOAD’32 neemt aanvullende beveiligingsmaatregelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl