Rick Sonnema Nederlands Kampioen Senioren 2019

Foto: Leo Sonnema
18 maart 2019, 06:19
Verlopen

ZOETERMEER/WIJK EN AALBURG - Afgelopen stond voor Rick Sonnema uit Wijk en Aalburg in Zoetermeer het Nederlands kampioenschap senioren op het programma.

De eerste ronde won Sonnema overtuigend met 5-0. Ook de tweede ronde ging het goed en wist Rick na een mooie partij wederom overtuigend met 5-0 te winnen. Door deze overtuigende winstpartijen stond Rick in de halve finale. Na een spannende partij wist Rick weer overtuigend met 5-0 te winnen.

Ook in de spannende finale wist Sonnema overtuigend de winst naar zich toe te trekken, wederom 5-0 en daardoor overtuigend Nederlands kampioen senioren. Een goede opsteker en voorbereiding voor het Europees kampioenschap in april in Guadalajara. De punten waar Rick de laatste tijd aan gewerkt heeft kwamen er goed uit, maar daarnaast zijn er ook weer nieuwe punten ontstaan om aan te werken en te verbeteren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl