Dressuur en vaardigheidswedstrijden op Manege Pompveld

Foto: Altena TV - archief
20 maart 2019, 19:34
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 23 maart vinden er dressuur- en vaardigheidswedstrijden plaats op Manege Pompveld te Almkerk.

De veelal jeugdige ruiters in diverse leeftijdscategorie├źn tonen en toetsen hun vaardigheden tijdens deze wedstrijden. Naast het competitie element geeft het de ruiters ook de nodige ijkpunten om te zien hoe ver ze in hun vaardigheden zijn gevorderd. Ruim 30 deelnemers zullen aan de start verschijnen in de diverse klassen.

Een uitgelezen kans om ook eens kennis te maken met de paardensport en de faciliteiten van Manege Pompveld. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. De wedstrijden vangen aan om 11.30 uur. De prijsuitreiking zal omstreeks 16.30 uur plaats vinden. U vindt Manege Pompveld aan de Midgraaf 19 in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl