Opkomstpercentage verkiezingen in Altena op landelijk gemiddelde

Foto: Altena TV
20 maart 2019, 18:56
Verlopen

ALTENA - Op 20 maart, kan een ieder zijn stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. Het is bekend dat de opkomstpercentages lager zijn dan bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Het opkomstpercentage in Altena was om 16.00 uur 26% voor de Provinciale Staten en 25% voor het Waterschap. In de ochtend lag dit nog op slechts 11%. De stembureaus zijn tot vanavond 21.00 uur geopend.

De opkomstpercentages in Wijk en Aalburg en Almkerk liggen beduidend hoger dan het gemiddelde. Op het stembureau in Wijkestein heeft 40% van de kiesgerechtigden een stem uitgebracht. In Almkerk wist 39% zijn of haar weg naar het stembureau te vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl