Viertal aangehouden na melding bedrijfsinbraak

Foto: Archief
20 maart 2019, 18:40
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding van een mogelijke bedrijfsinbraak op de Wijksestraat in Wijk en Aalburg. Niet veel later hielden zij drie mannen van 21, 23 en 25 jaar uit Den Bosch en een 19-jarige man uit Breda aan als verdachten.

De melder zag rond 02.30 uur twee mannen vanaf het bedrijventerrein rennen. Zij reden vervolgens in een auto weg. Direct werd de politie gebeld en werd zowel een omschrijving van de auto als van de verdachten doorgegeven. Even later zag de politie deze auto op de Polstraat in Wijk en Aalburg. Hierin zaten vier mannen. Allen zijn hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

Bij het bedrijf bleek het toegangshek te zijn vernield. De eigenaar deed aangifte.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl