Jongeren fietsen op snelweg bij Werkendam

Foto: STILL video
22 maart 2019, 10:43
Verlopen

WERKENDAM - Dinsdagmiddag 19 maart verschenen er diverse foto’s op sociale media van een groepje jongeren die over de A27 fietsten richting Werkendam. De weg was op dat moment dicht door een ongeval op de Merwedebrug.

Later deze week ontving onze redactie een video waarbij te zien is hoe de jongeren over de A27 fietsten. Eerder zagen we al foto’s van automobilisten die verbaast het tafereel vastlegden. De jongeren hebben ook zelf hun capriolen op video vastgelegd.

De weg was dicht omdat er op de Merwedebrug een auto een slagboom had geramd. Daardoor was er een storing ontstaan en konden de slagbomen in beide richtingen niet meer omhoog.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl