Weer een winstpartij voor CFM/Transito tegen FC Brasil’77

Foto: Archief
23 maart 2019, 06:36
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond thuis tegen FC Brasil'77. Na de winstpartij tegen Excelsior'31, was het zaak voor de Werkendammers om een goed vervolg aan deze overwinning te geven.

De eerste helft was niet erg enerverend en leek af te stevenen op een 0-0 ruststand, tot Bart Jongejan vlak voor rust de thuisploeg toch op voorsprong bracht. In de tweede helft was er veel meer spektakel voor de toeschouwers op de tribune. FC Brasil’77 kreeg al snel een strafschop, maar zag de inzet via de buitenkant van de paal buiten het doel belanden. CFM/Transito was gewaarschuwd en liep snel uit naar een 3-0 voorsprong via Bart Jongejan en Josbert Wemmenhove.

FC Brasil’77 deed daarna wat terug, maar dankzij opnieuw een goal van Bart Jongejan was de wedstrijd gespeeld. Na het laatste eindsignaal stond er een terechte 6-2 overwinning op het scorebord. Komende vrijdag speelt CFM/Transito wederom een thuiswedstrijd. Om 20.00 uur is LZV/Kuypers H en W de tegenstander in Sporthal De Crosser.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl