AFC Try-out concert in ’t Buitenhoff in Andel

Foto: Archief
25 maart 2019, 21:36
Verlopen

ANDEL - Zaterdag 30 maart 2019 vindt er een try-out concert plaats in ’t Buitenhoff in Andel. Dit is een gezamenlijk concert van het jeugd en het groot orkest van het Andels Fanfare Corps.

Voor het jeugdorkest van het Andels Fanfare Corps, onder leiding van Olaf Schipper, is dit een try-out voor de deelname aan het Gouden Spiker Festival in Ureterp op 13 april. Het jeugdorkest zal hier spelen in de festival divisie. Tijdens het festival speelt het jeugdorkest een repertoire dat beoordeeld wordt door een vakjury. Voor het groot orkest van het Andels Fanfare Corps, onder leiding van Anno Appelo, is dit een try-out voor de deelname aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. Het groot orkest van AFC zal het stuk ‘In Other Words’ van Marco Pütz gaan spelen. Dit stuk zal tijdens het ONFK op 6 april beoordeeld worden door een jury.

Het belooft een mooie muzikale middag te worden. U bent van harte welkom op zaterdag 30 maart 2019 in ’t Buitenhoff aan de Buitenlaan 1 in Andel. De aanvang van het concert is om 12.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl