Dichters en muziek in Werkendam

Foto: Archief
25 maart 2019, 20:51
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 2 april is er weer een dichterspodium. Van 19.45 uur tot ca. 21.30 uur bent u van harte welkom in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Johan Meesters uit Zeeuws-Vlaanderen is Dichter van de maand en streeft ernaar gedichten te schrijven die van buiten toegankelijk en licht ogen, met prettig rijm, maar die voor de goede lezer/luisteraar een diepere laag hebben. Daarbij blijft het belangrijk dat de gedichten iets te bieden hebben voor een breed publiek. Voor Johan Meesters is poëzie niet een elitaire aangelegenheid.

Muziek is er van Ukuleleduo ‘The D’ukes’ uit Den Bosch en bestaat uit André Hendriks en Thako van den Heuvel. Zij spelen sinds 2011 als duo voor publiek en brengen muziek uit de begintijd van de ukulele maar ook moderne nummers behoren tot hun repertoire. Ze spelen twee keer een kwartier tijdens het podium. Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. Opgeven kan via www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bistro Vrouwenhemel en de gemeente Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl