Marianne Vos Wielerfestival: ‘In het wiel van…’

Foto: Pixabay
25 maart 2019, 20:43
Verlopen

WIJK EN AALBURG/HEUSDEN - Sinds 2016 bestaat het al, dit prachtige netwerk moment genaamd 'In het wiel van...'. In 2016 gestart bij PT Creations, tussen de planten met Joop Zoetemelk. Ook dit jaar wordt het georganiseerd op zaterdag 13 april 2019.

Op verzoek is de locatie dit jaar tussen de schepen, bij Ship Install in de haven van Heusden. Uiteraard is Marianne Vos zelf aanwezig. Daarnaast wordt zij bijgestaan door Maarten den Bakker, Ghita en Chantal Beltman en Camiel van den Bergh. Deelnemers fietsen 3 rondes van maximaal 30 kilometer per ronde. Er zijn verschillende trainingsgroepen waardoor er altijd één groep is die bij het niveau en snelheid van de wens past. Ondertussen genieten deelnemers van de omgeving, een bedrijfspresentatie en het eten en drinken op de prachtlocatie Boei35! Het programma start tussen 09.00 en 09.30 met koffie en een ontbijt.

Naast een prachtige fietsdag ondersteunt de organisatie van de Marianne Vos Wielerfestival dit jaar het goede doel: Het Koesterkwartier in Veen. Dit is een huiselijke omgeving voor mensen met een zorgvraag. Een redelijk nieuwe en unieke manier van zorgverlening, waarbij ‘samen’ centraal staat. Kijk voor het gehele programma en inschrijving op: www.mariannevoswielerfestival.nl/inhetwielvan/. Neem bij meer informatie gerust contact op met de organisatie via info@mariannevoswielerfestival.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl