Theaterprogramma WiElske in jongerencentrum de Pomp

Foto: Jongerencentrum De Pomp
25 maart 2019, 21:28
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdagavond 30 maart staat het duo Wietske en Elske, beter bekend als WiElske, voor de tweede maal op het podium van Jongerencentrum De Pomp in Almkerk.

Van dit duo is bekend dat ze voor geen enkel onderwerp terugdeinzen. Ze schrijven de luchtigste liedjes over de meest zware thema’s, maar vooral zware liedjes over de meest luchtige thema’s. Ze zoeken verbinding tussen de jongeren en hun belevingswereld en de oeroude teksten uit de bijbel. Hoe ga je als jongeren om met seks, drugs en rock’n roll? WiElske heeft alles behalve een perfect antwoord, maar biedt wel een vermakelijke zet tot nadenken.

De deuren van de zaal gaan om 20.00 uur open. De kosten zijn € 3,- p.p. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3a in Almkerk. Kijk op www.depomp.com of op Facebook en Instagram.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl