Diefstal in jachthaven Hank

Foto: Sander van Strien
26 maart 2019, 19:26
Verlopen

HANK - Het is een fenomeen dat elk jaar terugkeert; de diefstal van buitenboordmotoren uit de jachthavens. In het weekend van 23 maart was het weer raak. Dit keer onder andere in Hank.

Er zijn zeker zeven diefstallen gepleegd, laat een vrijwilliger van de jachthaven weten. De haven telt zo’n 450 ligplaatsen dus het aantal kan nog oplopen. De havenmeester is in het laagseizoen elke dag aanwezig van 10.00 uur tot 12.00 uur. In de haven zijn camera’s aanwezig. De beelden zijn inmiddels bestudeerd samen met de politie. Of er op die camerabeelden aanwijzingen te zien zijn die leiden naar de dieven kan de vrijwilliger niet zeggen.

De politie adviseert de gebruikers van de jachthaven waardevolle spullen niet aan boord te laten en elders te stallen. Als u een verdachte situatie ziet, bel dan de politie en geef belangrijke informatie door, zoals een signalement, kenteken en registratienummers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl