Leefstijl evenement over slapen

Foto: freeimages.com
28 maart 2019, 22:20
Verlopen

GORINCHEM - Een op de drie Nederlanders kampt weleens met slaapproblemen. Een goede nachtrust is, net als gezond eten en voldoende bewegen, belangrijk want tijdens je slaap herstelt je lichaam zich mentaal en fysiek.

Verhelpen van slaapproblemen is goed voor je gezondheid. Rivas Zorggroep organiseert daarom op dinsdag 16 april een evenement dat geheel in het teken staat van slapen en slaapproblemen. De bijeenkomst bestaat uit een plenaire lezing, een informatiemarkt en diverse workshops. De lezing wordt verzorgd door Annemiek Braam. Zij is longarts in het Beatrixziekenhuis en heeft zich gespecialiseerd tot somnoloog oftewel slaapgeneeskundige. Na de plenaire lezing kunnen de bezoekers kiezen uit diverse interactieve workshops. Er worden workshop gegeven over buikademhaling voor een goede nachtrust, de invloed van je biologische klok en handmassage.

Het evenement vindt plaats in verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 57 in Gorinchem. De zaal is open vanaf 19.15 uur en het programma duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur. Deelname is exclusief en gratis voor houders van een Rivas Voordeelpas. Aanmelden voor dit evenement kan via www.rivas.nl onder Agenda.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl