Samenloop voor Hoop badminton toernooi

Foto: freeimages.com
28 maart 2019, 22:25
Verlopen

ALMKERK - Badmintonvereniging ABC Almkerk organiseert een Samenloop voor Hoop Toernooi op 13 april.

Het betreft een open toernooi waar spelers van andere clubs voor zijn uitgenodigd. Maar ook de eigen leden zijn uiteraard van harte welkom om mee te spelen. Inmiddels is de inschrijving gesloten en zijn alle lootjes voor de verloting al verkocht. Wil je toch nog helpen? Kom dan als supporter op 13 april naar de sporthal in ’t Verlaat in Almkerk waar je uiteraard de actie alsnog kunt sponsoren.

Speel je niet mee maar wil jij jezelf toch nuttig maken? Men zoekt nog vrijwilligers om te assisteren. Bijvoorbeeld met het invoeren van uitslagen, het verkopen van lootjes, het smeren en verkopen van broodjes of om te fotograferen. En heb je een EHBO diploma of ben je BHV-er? Ook dan ben je van harte welkom. Kijk voor alle informatie op www.abcalmkerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl