Auto met verdachten botst op politieauto

Foto: Archief
29 maart 2019, 09:05
Verlopen

WERKENDAM - Een auto met daarin de twee verdachten van een beroving in Werkendam is donderdagmiddag op de Merwedebrug op een politieauto gebotst. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen, zegt de politie.

Twee mannen zijn aangehouden en ze worden verdacht van het stelen van een pinpas. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval, dat plaats gevonden zou hebben in de Boterstraat in Werkendam. Na de beroving in Werkendam is de auto donderdagmiddag door de politie achtervolgd. Het voertuig reed de A27 op. Op de brug bij Gorinchem is vervolgens een aanrijding ontstaan met onder andere een politieauto.

Voor verkeer op de A27 was het filerijden voor de Merwedebrug in beide richtingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl