Roparun benefietconcert in Xinix

Foto: Archief
29 maart 2019, 08:40
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 8 juni staat Team Almkerk voor de achtste keer aan de start van de Roparun. Met deze run wordt zo veel mogelijk geld ingezameld voor mensen die kanker hebben.

Het geld wordt niet besteed aan medicijnen of onderzoek, maar wordt geschonken aan diverse initiatieven die het leven van mensen met kanker en hun families wat draaglijker maken. Het motto van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, daar waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. In de afgelopen 7 jaar haalde Team Almkerk 137.000 euro op. Ook dit jaar willen zij weer met zo veel mogelijk geld de finish in Rotterdam halen. Daarom worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Op 6 april vanaf 20.30 uur organiseert team Almkerk een benefietavond in Xinix Nieuwendijk. Deze avond spelen 3 bands geheel belangeloos voor Roparun. De avond wordt geopend door A touch of Amy. Daarna spelen De Nino’s, een akoestische rock/folk band uit Brabant. De avond wordt afgesloten door Project Hendrix. Speciaal voor deze avond heeft Project Hendrix contact gezocht met popkoor Con Forza in uit Hank. Wat zij precies gaan doen houden we nog even geheim. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.xinix.nl of 6 april aan de kassa voor 10 euro per stuk. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Roparun.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl