Meisje (14) uit Werkendam nog steeds vermist

Foto: Privéfoto
31 maart 2019, 13:53
Verlopen

WERKENDAM - Sinds vrijdagmiddag 14.00 uur wordt de 14-jarige Veronique Vroege uit Werkendam vermist. De politie meldde de vermissing vrijdagavond om 22.00 uur op Twitter.

Ze draagt waarschijnlijk een donkerbruine winterjas met grijze kraag, zwarte broek met witte strepen en zacht rose Nike schoenen. Ze is 1,65 meter lang en heeft een slank postuur. Ze heeft donker bruine ogen en lang bruin haar. De politie vraagt om uit te kijken naar haar. Zij houdt zich vermoedelijk op in de omgeving van Werkendam of Gorinchem.

Een vriendin van Veronique heeft inmiddels met toestemming van de moeder van Veronique een foto verspreid op Facebook. Zij merkt op dat het haar van Veronique nu korter is dan op de foto. Zij vult daarbij aan dat ze een Batavus Old Dutch-fiets heeft met voorop een grote zwarte krat. Waarschijnlijk zal ze haar schooltas nog bij zich dragen. Mensen die tips hebben of Veronique zien, kunnen dat melden bij de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl