Pontje over de Bakkerskil is weer in de vaart

Foto: Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch
31 maart 2019, 18:25
Verlopen

NIEUWENDIJK - De Agrarische Natuurvereniging Altena-Biesbosch is blij dat velen de vereniging een warm hart toedragen.

Met steun van het Biesbosch Streekfonds en bedrijven die de helpende hand bieden, is het nog steeds mogelijk om het pontje over de Bakkerskil in de vaart te houden. Voorzitter Minette Straver-van de Wetering bedankte Sander Tolenaars voor de hulp.

Het pontje is door loonbedrijf Gebr. Tolenaars uit het water gehaald en enkele weken later, na groot onderhoud door Kees Pruissen, afgelopen februari weer te water gelaten. Alles is volgens plan verlopen en wandelaars over het Oostwaardpad kunnen weer een mooie overtocht maken. ANV hoopt op een mooi wandelseizoen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl