Open Coffee Altena gaat de eigen streek uit

Foto: Archief
4 april 2019, 18:42
Verlopen

ALTENA/OOSTERHOUT - Open Coffee Altena gaat de eigen streek uit en netwerkt op 12 april in Oosterhout. Zes Open Coffee-netwerken uit de regio West-Brabant slaan de handen ineen en organiseren samen Open Coffee XL bij Rabobank Amerstreek.

Daarnaast zijn er meer veranderingen bij Open Coffee Altena met de Espresso XL. Gestart in 2013 begint het netwerkverband met Coffee als brandstof aan de zevende jaargang. Open Coffee Altena kijkt terug op 35 succesvolle edities op (bijna) evenzoveel verschillende locaties. Gezegd kan worden dat netwerken relevant is gebleken voor ondernemers binnen het Land van Heusden en Altena en daarbuiten. De focus lag al die jaren op ‘zaaien, zaaien en oogsten’ onder het motto ‘Geven is het nieuwe zakendoen’.

In 2019 slaat open Coffee Altena een nieuwe richting in. De pilot met 5 andere netwerken op 12 april in Oosterhout is daar een voorbeeld van. Maar er is meer. Samen met drie partners, te weten Magazine Bedrijvig, de gemeente Altena en Rabobank Altena/Bommelerwaard, richt de netwerkmeeting zich meer op inhoud. De vertrouwde pitches op de rode Coffee Stip en de smaakvolle koffie op wisselende locaties blijven, maar de komende vier sessies gaat Open Coffee Altena, naast contacten leggen, vooral kennis delen.

Aanmelden en info voor deze Open Coffee XL op www.OndernemendAltena.nl. De ‘eigen’ Open Coffee Altena 36.0 is op donderdag 26 september aanstaande. De Espresso XL wordt u dan aangeboden door Rabobank Altena/Bommelerwaard.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl