Brabants snelheidsmeter met beloning toert verder

Foto: Gemeente Altena
6 april 2019, 07:25
Verlopen

SLEEUWIJK - Een snelheidsmeter die goed weggedrag beloont. Deze bijzondere meter doet een tour door Brabant.

Na onder andere Helmond, Eerde, Huisseling, Lith, Hooge Zwaluwe en Andel is het nu de beurt aan Sleeuwijk. Iedereen die zich op de Rijkstraatweg aan de snelheid houdt, brengt geld in de spaarpot. Het totaalbedrag komt ten goede aan een project dat in overleg met het buurtpreventieteam van de Rijkstraatweg wordt bepaald.

Wethouder Matthijs van Oosten deed afgelopen vrijdagmiddag de aftrap aan de Rijkstraatweg. U bent van harte uitgenodigd om vanaf nu met de correcte snelheid door de Rijkstraatweg te rijden met uw auto.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl