Tienerfriendsavond aan boord van de Friendship

Foto: Pixabay
6 april 2019, 07:16
Verlopen

SLEEUWIJK - Zaterdag 13 april is er weer een Tienerfriendsavond. Een Tienerfriendsavond is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en zit vol leuke spellen, spetterende activiteiten en spannende opdrachten. Het thema van de avond is: 'Geloof je het nog?'

In de pauze is het tijd chillen aan de bar, een potje poolen of tafelvoetballen. De avond zelf kost drie euro en begint om 20.00 uur. Rond 22.00 uur is het programma afgelopen. Voor deze avond wordt er verzameld, zoals gebruikelijk, bij de Friendship.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm aan de Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Stefan via info@tienerfriends.nl of kijk op www.tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl