Sensation Almgaard White in ’t Verlaat

Foto: Website De Almgaard
7 april 2019, 09:23
Verlopen

ALMKERK - Om het grote succes van hun onderwijs te vieren, organiseert Talentenschool De Almgaard uit Almkerk op donderdag 18 april een feest om te vieren dat zij nu aan meer dan 100 leerlingen onderwijs mogen bieden. Dit feest gaat Sensation Almgaard White heten.

Vorig schooljaar meldde zich de honderdste leerling bij De Almgaard aan. In de jaren daarvoor durfden zij van zoveel leerlingen nog niet te dromen. Eigenlijk wilden men deze grote toename meteen vieren. Helaas ontvingen zij toen het verdrietige nieuws over Vince: Vince kreeg de diagnose kanker. Hoewel de situatie rondom Vince momenteel stabiel is, is deze nog altijd zorgelijk en onzeker.

Alle leerlingen krijgen een workshop op 18 april. Dans, muziek, acrobatiek en nog veel meer. ’s Avonds geven zij een geweldige show in ‘t Verlaat in Almkerk. Hier ontpopt zich dan ‘De Bende van de Witte Handjes’. De Bende van de Witte Handjes treedt op van 18.30 tot 20.00 uur in ‘t Verlaat. U bent van harte welkom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl