2e hands-(merk) kledingbeurs BARAKA in Veen

Foto: Archief
8 april 2019, 21:06
Verlopen

VEEN - Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is er weer een grote 2e hands-(merk) kledingbeurs in Veen. Er is een ruim aanbod van zowel mooie kinderkleding vanaf maatje 50-176 als dames- en herenkleding (XS-XXXL).

Dit keer is er ook weer veel nieuwe kleding. Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht. Alles tegen leuke kleine prijzen. Daarnaast is er koffie, thee en limonade met lekkere taart te koop. Tussen de middag zal er heerlijke soep zijn met broodjes en er wordt op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken. Voor de kinderen is er een springkussen.

De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel geschonken worden aan Voedsel, Hulp-, School- en Evangelisatiemateriaal in Kenia, voornamelijk in de sloppenwijken, gevangenissen en op de vuilnisbelt van Nairobi. U bent meer dan welkom op 12 april van 09.00 tot 20.00 uur en 13 april van 9.00 tot 13.00 uur aan de Bagijnhof 50 in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl