BIZ Werkendam behaalt opnieuw certificering KVO-b

Foto: RTV Altena, Kop van Brabant
10 april 2019, 12:55
Verlopen

WERKENDAM - De BIZ (bedrijveninvesteringszone) Bruine Kilhaven in Werkendam heeft opnieuw de certificering KVO-B behaalt. Dit is het Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijven.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Er is een KVO voor winkelgebieden (KVO-W) en een KVO voor bedrijventerreinen (KVO-B). Het KVO helpt ondernemers, gemeente, politie en brandweer om gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen lokale partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving.

Alle bedrijven in het centrum van Werkendam hebben hun krachten sinds 2017 gebundeld in één bedrijven investeringszone, kortweg de BIZ. Een BIZ is een samenwerking tussen alle ondernemers in Werkendam op het vlak van veiligheid en voorzieningen. Er is een BIZ Bruine Kilhaven voor de bedrijventerreinen en een BIZ Centrum Werkendam voor het winkelgebied.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl