Visserijdagen in Woudrichem gaan toch door!

Foto: Archief Altena TV
10 april 2019, 15:21
Verlopen

WOUDRICHEM - Begin maart liet Stichting de Oude Vissershaven, de organisator van de 3-jaarlijkse Visserijdagen, via een algemeen bericht weten de stichting per direct te ontbinden.

“Door de veranderingen in deze tijd is het steeds moeilijker een evenement van deze omvang te organiseren. Een aantal veranderingen zijn; tekort aan financiële middelen, regels die verscherpt worden en gebrek aan bestuurders. Hierdoor worden de financiële en juridische verantwoordelijkheden voor de huidige bestuurders onaanvaardbaar,” aldus de stichting.

Na veel commotie, op onder andere social media, over het niet door gaan van dit evenement hebben een aantal vrijwilligers er de schouders onder gezet en de activiteiten van de stichting overgenomen.Hoewel het definitieve programma nog vorm moet krijgen in de komende weken, staat vast dat Woudrichem zich weer op kan maken voor de 14e editie van de Visserijdagen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl